70-plussare i Helsingborg?

Nu har du möjlighet att ta del av Boken kommer 70+, hemleverans av biblioteksböcker.

https://ett par som sitter på en bänk mitt i en äng av gräs.

Boken kommer 70+

Äldre personer som på grund av rådande rekommendationer inte bör ta sig till våra bibliotek kan få böcker levererade direkt hem till dörren. Tjänsten är gratis och sker i mån av tid i samarbete med Helsingborg volontärcenter.

Lånetiden är sex veckor.

Tjänsten bokas via telefon 042-106900, vardagar 9.00-16.00

Under perioden 21 december-18 januari

• Under denna period har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot några beställningar eller utföra några leveranser.

18 januari kommer vi öppna upp för beställningar igen och från och med 25 januari kommer vi påbörja leveranser.

Uppdatering

Vi öppnar upp Boken kommer 70+ redan från den 13 januari. Så nu går det återigen att göra beställningar och precis som innan sker leveranser i mån av tid.

Take Away på Helsingborgs bibliotek

Just nu går det inte att besöka biblioteket som vanligt. Därför erbjuder vi take away-lån på Stadsbiblioteket och Idé A Drottninghög.

Vuxenböcker

Du har möjlighet att hämta dina reserverade böcker i en påse utanför biblioteket.

Barnböcker

Det går att låna en färdig temakasse för en specifik ålder.
Du hämtar din kasse i receptionen nästkommande dag under våra öppettider. Vill du inte gå in på biblioteket så kan du hämta utanför efter överenskommelse.

Du kan också reservera en färdig temakasse via länken nedan, som du kan hämta när du fått ditt meddelande.

Kontakta Stadsbiblioteket eller Idé A Drottninghög för att boka din påse, antingen via mejl eller telefon.