Aktuell information om biblioteken i Båstad

Här kan du läsa om vad som gäller på biblioteken i kommunen.

För att förhindra smittspridning, ber vi dig som är sjuk att stanna hemma.
Observera att bibliotekens öppettider kan ändras vid helgdagar.

Båstads bibliotek

Vi har besöksdatorer där det går att skriva ut. Betalning sker direkt vid datorn, eller över disk. Betalning sker med kort eller swish. Vi tar inte kontanter.
Kopiering och skanning hjälper vi dig med.

Öppettider i Båstad:

Måndag 10-18
Tisdag 10-17
Onsdag 10-17
Torsdag 13-16
Fredag 10-16
Lördag 10-14
Söndag Stängt

Vill du lämna böcker så är bokinkastet utanför entrén tillgängligt dygnet runt.

Grevie bibliotek

Biblioteket är obemannat och är tillgängligt under ICA-affärens öppettider. På Grevie bibliotek är det självservice som gäller. Du lånar och lämnar böcker i självbetjäningsautomaten. Det går bra att reservera böcker till biblioteket, men tänk på att du behöver en pinkod för att kunna låna böckerna i apparaten.

Förslövs bibliotek

Förslövs bibliotek är ett integrerat folk- och skolbibliotek. Biblioteket är meröppet. För att bli meröppetanvändare på Förslövs bibliotek behöver du besöka biblioteket under bemannade öppettider och få ett speciellt nyckelkort. Till nyckelkortet behövs en kod som du får genom att höra av dig till Förslövs eller Båstads bibliotek.

Öppettider i Förslöv:

Måndag 15-18
Fredag 14-17

Det finns ett bokinkast på Förslövs bibliotek, vid entrén.

Torekovs bibliotek

Öppettider i Torekov:

Tisdagar 9:30-12:30
Torsdagar 15-18

Vill du lämna tillbaka böcker, så finns det ett bokinkast vid bibliotekets entré.

Östra Karups bibliotek

Folkbiblioteket är inte öppet för allmänheten, utan det är bara skolbibliotekt som är öppet. Det går inte att reservera böcker för avhämtning i Östra Karup.