Välkommen till Ängelholms bibliotek

 1. Bokcirkelkassar

  Är du med i en bokcirkel? Eller vill du kanske starta en? Låna en av bibliotekets bokcirkelkassar, så får du enkelt tag på böcker till hela cirkeln.

 2. Månadens e-böcker och e-ljudböcker

  Varje månad väljer vi ut e-böcker och e-ljudböcker som är särskilt intressanta, populära eller aktuella. Vill du ha tips på böcker som garanterat är bra? Välj en av månadens utvalda! Tänk på att vissa titlar endast finns tillgängliga under denna period.

Arrangemang

 1. Kvällsbio med gemensam diskussion efteråt: Mödrarnas söndag

  Arrangemang
  Datum onsdag 8 februari 17:30 - 20:00
  Plats Södra Utmarkens bibliotek

  En dag 1924 ger paret Niven sig av till förlovningslunchenför grannens son Paul. Paul har under sju års tid haft etthemligt förhållande med Nivens unga husa Jane. Innan han måste gifta sig med en flicka ur sin egen klass, sliter han sig denna dag loss för ett sista kärleksmöte medJane. Deras tillvaro är på väg att förändras, men Jane anar ännu inte hur dagen ska komma att sätta prägel på hela hennes liv. Längd: 104 m.

 2. Författarbesök: Patrik Svensson

  Arrangemang
  Datum torsdag 9 februari 18:00 - 19:00
  Plats Ängelholms stadsbibliotek

  Författaren och journalisten Patrik Svensson slog igenom stort, både nationellt och internationellt, med sin fängslande debutbok Ålevangeliet: berättelsen om världens mest gåtfulla fisk. För den tilldelades han även Augustpriset 2019 i kategorin facklitteratur.

 3. Tisdagsdokumentär: Rosy, 2021

  Arrangemang
  Datum tisdag 14 februari 18:00 - 20:00
  Plats Vejbystrands bibliotek

  Diagnosen multipel skleros är aldrig lätt, att få beskedet när man fyllt 21 år och livet precis börjar ta fart är ett hårt slag. Men för Marine Barnérias blev de dystra nyheterna startskottet för ett stort äventyr. Speltid: 1h 30m

visa fler arrangemang...

@engelholmsbibliotek på Instagram

Nyheter

 1. Bokbussen pausar tillfälligt

  Vår nya buss har fått problem med värmen och i väntan på att den ska lagas behöver vi dessvärre ställa in de ordinarie turerna. Vi räknar med att kunna köra igång igen vecka 6, måndagen den 6 februari.

 2. E-böcker & e-ljudböcker

  Från och med 1 januari 2023 är gränsen för hur många e-böcker/e-ljudböcker du kan låna ändrad till maximalt två lån per sjudagarsperiod.

Galleri Moment

Biblioteken i Ängelholm