Välkommen till Ängelholms bibliotek

 1. LasseMaja 20 år

  Biblioteken i Ängelholm firar Sveriges mesta barndetektiver Lasse och Maja! I hela 20 år har de löst mysterier i Valleby. På alla våra bibliotek hittar du mysterierunda, korsord och annat pyssel varje dag mellan 8 och 22 oktober.

Arrangemang

 1. Knattebio: Djurvännerna

  Arrangemang
  Datum torsdag 6 oktober 09:00 - 09:40
  Plats Strövelstorps bibliotek

  En trilogi 3 x 12 minuter av Eva Lindström. I En Fågeldag följer vi fågelbarnens äventyrliga promenad bort från hemmet, från ljus morgon till mörk natt. I Jag rymmer! har det lilla fåret bestämt sig för att lämna sin flock. I Min vän Lage möter vi ugglan Lage som lämnat sitt hem i den mörka skogen för att bli storstadsuggla.

 2. Knattebio: Shoooms otroliga resa

  Arrangemang
  Datum torsdag 6 oktober 09:00 - 09:35 (flera tillfällen)
  Plats Munka Ljungby bibliotek

  Ålder: 3-5 år Längd: 34 min.

 3. Dyslexiveckan

  Arrangemang
  Datum torsdag 6 oktober 10:00 - 19:00
  Plats Ängelholms stadsbibliotek

  Vi uppmärksammar dyslexiveckan med bokstavslek och pyssel under vecka 40 (3-8/10), under bibliotekets öppettider. Kom och forma din egen bokstav.

 4. Lokalhistorisk måndag: Rantzows i Hjärnarp

  Arrangemang
  Datum måndag 10 oktober 19:00 - 20:00
  Plats Ängelholms stadsbibliotek

  För snart 100 år sedan startade Fritjof Rantzow gymnastikutrustningsföretaget Rantzows Sport i Hjärnarp. Christina Kjellin berättar.

 5. Filmkväll: Herself, 2020

  Arrangemang
  Datum måndag 10 oktober 18:00 - 20:00
  Plats Hjärnarps bibliotek

  Det var sista gången som han slog henne. Sandra gav sin dotter deras hemliga kod så att hon kunde larma polisen. Sandra flyr med sina barn från sin våldsamma man och kämpar för att ge sina två döttrar en trygg uppväxt. När det blir tydligt att kommunfullmäktige inte kommer att tillhandahålla det tänkta hemmet, beslutar hon sig för att bygga det själv. Med en väldigt liten inkomst och inga besparingar alls måste Sandra använda all sin uppfinningsrikedom för att hennes dröm ska bli verklighet

visa fler arrangemang...

@engelholmsbibliotek på Instagram

Biblioteken i Ängelholm