Välkommen till Ängelholms bibliotek

 1. Bokcirkelkassar

  Är du med i en bokcirkel? Eller vill du kanske starta en? Låna en av bibliotekets bokcirkelkassar, så får du enkelt tag på böcker till hela cirkeln.

 2. Månadens e-böcker och e-ljudböcker

  Varje månad väljer vi ut e-böcker och e-ljudböcker som är särskilt intressanta, populära eller aktuella. Vill du ha tips på böcker som garanterat är bra? Välj en av månadens utvalda! Tänk på att vissa titlar endast finns tillgängliga under denna period.

Arrangemang

 1. Bokfika

  Arrangemang
  Datum måndag 27 mars 14:00 - 15:30
  Plats Vejbystrands bibliotek

  Under våren kommer vår uppskattade bokfrukost åter på turné till några av våra bibliotek. Här serveras du som besökare en lätt frukost eller fika medan våra litteraturkunniga bibliotekarier berättar och tipsar om personliga favoriter.

 2. Tisdagsdokumentär: Gurrumul, 2017 OBS! Ändrat datum

  Arrangemang
  Datum tisdag 28 mars 18:00 - 20:00
  Plats Vejbystrands bibliotek

  Det musikaliska underbarnet Geoffrey Gurrumul Yunupingu har prisats mångfaldigt och sålt flera gånger platina i hemlandet Australien. Men så fort hans musik nådde utomlands började den självlärde musikern beröra publik över hela världen. 1h 36m

 3. Författarbesök: Christina Herrström

  Arrangemang
  Datum tisdag 28 mars 19:00 - 20:00
  Plats Ängelholms stadsbibliotek

  Den 26:e mars besöker Riksteatern Ängelholm med Ödeläggaren, en fängslande dramatisering med Maria Kulle av Christina Herrströms uppmärksammade bok. Dagen efter föreställningen besöker Christina Herrström Stadsbiblioteket med den självupplevda skräckhistorien som ligger till grund för boken och föreställningen.

 4. Bokfrukost

  Arrangemang
  Datum onsdag 29 mars 09:00 - 10:30
  Plats Ängelholms stadsbibliotek

  Under våren kommer vår uppskattade bokfrukost åter på turné till några av våra bibliotek. Här serveras du som besökare en lätt frukost eller fika medan våra litteraturkunniga bibliotekarier berättar och tipsar om personliga favoriter. Här blandas friskt från litteraturens många spännande hörn, från nya romaner, klassiker och deckare till biografier och fackböcker.

visa fler arrangemang...

@engelholmsbibliotek på Instagram

Galleri Moment

Biblioteken i Ängelholm