Begränsningar av öppettiderna på Ängelholms Stadsbibliotek införs

Stadsbiblioteks öppettider ändras från och med fredag den 6 november till och med den 13 december.

På grund av den ökade smittspridningen och beslutet om skärpta allmänna råd i Skåne begränsar vi öppettiderna på Ängelholms Stadsbibliotek från och med fredag den 6 november till och med den 13 december. Vid särskilda tidpunkter kommer det inte vara möjligt att vistas i lokalerna, istället kommer personal att finnas på plats för att svara på mail- och telefonkontakt samt för att kunna hjälpa till vid dörren med biblioteksärenden som att hämta ut reserverade böcker.

Öppettider 6 november – 13 december

9-13 öppet

13-18 personal på plats med möjlighet att hjälpa till vid dörren med ringklocka, ex. hämta reserverade böcker.

Tisdag

9-14 personal på plats med möjlighet att hjälpa till vid dörren med ringklocka, ex. hämta reserverade böcker.

14-18 öppet

9-13 öppet

Torsdag

14-18 öppet

Fredag

9-13 personal på plats med möjlighet att hjälpa till vid dörren med ringklocka, ex. hämta reserverade böcker.

13-17 öppet

10-13 öppet