Beställ en ”hämt-kasse” från biblioteket

Nyhet med anledning av den pågående pandemin för dig som är 70+ eller som tillhör en riskgrupp.

Med anledning av corona (covid-19) erbjuder Båstads bibliotek en tid framöver möjligheten att beställa en hämt-kasse för dig som är 70+ eller som tillhör en riskgrupp.

Hämt-kassen
Så här fungerar det:
• Ring Båstads bibliotek 0431-770 88 under bibliotekets öppettid (måndag-fredag 10-16) eller maila oss på bastad.bibliotek@bastad.se
• Uppge ditt namn, personnummer och telefonnummer.
• Berätta vilka böcker som du vill låna eller om du vill att vi väljer några böcker till dig. Kanske har du en reserverad bok som du vill hämta?
• Vi packar påsen och lånar ut den till dig.
• Berätta när det passar dig att komma och hämta dina böcker, under våra öppettider. Vet du inte exakt när du kan komma går det bra att ringa när du står utanför. Bokkassen hämtas utanför entrén till Båstads bibliotek på avtalad tid eller inne på biblioteket om du har ett ombud att skicka.

Hämthjälp
Behöver du hjälp av en volontär som hämtar kassen åt dig? Ring 0431-777 60 (vardagar 8.00-16.30) eller skicka ett mail till volontar@bastad.se för att komma i kontakt med en volontär som kan agera ombud och hämta och lämna böcker åt dig.
Läs mer om volontärsverksamheten på Båstads kommuns hemsida.

Tjänsten är gratis.
Böckerna återlämnas i bokinkastet som finns vid bibliotekets entré.

Glöm inte att det digitala biblioteket alltid finns tillgängligt på www.bibliotekfh.se. Här kan du bland annat läsa e-böcker och digitala tidskrifter. Du kan också låna om böcker på hemsidan.
Behöver du hjälp med omlån kontaktar du oss på telefon eller mail.

Tack för att du som har hosta, feber eller är snuvig tänker på dina medmänniskor och INTE besöker biblioteket.

Taggar:

den 14 april 2020