Beställ Take Away - från bibblan!

Vi erbjuder Take Away för dig som inte vill eller kan besöka våra bibliotek just nu. Med anledning av corona (covid-19) kommer vi på Ängelholms bibliotek från den 30 mars och en tid framöver att erbjuda denna tjänst.

Gör så här:

• Ring eller maila det bibliotek där du vill hämta böckerna.
  • Uppge ditt namn och personnummer.
  • Berätta vilka böcker du vill låna eller om du vill att vi plockar ut några böcker till dig.
  • Berätta när det passar dig att komma och hämta dina böcker, under ordninarie öppettider. Vet du inte exakt när du kan komma går det bra att ringa när du står utanför.
  • Vi ställer ut en bokkasse till dig, utanför entrén, som du kan komma och hämta.

Glöm inte att det digitala biblioteket alltid finns tillgängligt på www.bibliotekfh.se. Här kan du också beställa böcker och göra omlån.