Aktuell information om Båstads bibliotek

Eftersom vi är mitt i en pandemi med många restriktioner så gäller de även på biblioteket.

Långa rader av bokhyllor fyllda med böcker och en lång rad av tätt hängande glödlampor.

Båstads bibliotek

Det är korta besök som gäller, det går inte att sitta ner i biblioteket och det är självbetjäning som gäller så långt det är möjligt. Det går bra att använda en dator,  men bara för korta ärenden. Du kan skriva ut. Betalning sker då direkt vid datorn. Kopiering och skanning hjälper vi dig med.

Max 15 besökare i lokalen samtidigt och besöken får ta maximalt 15 minuter. 

Reservationer hämtas under öppettider, om du vill lämna böcker så är bokinkastet öppet.

Följande öppettider gäller tillsvidare


Måndagar 13.00-18.00
Tisdagar stängt
Onsdagar 13.00-16.00
Torsdagar stängt
Fredagar 10.00-13.00
Lördagar 10.00-14.00
Söndagar stängt

Grevie bibliotek

Biblioteket är obemannat och är tillgängligt under ICA-affärens öppettider. På Grevie bibliotek är det självservice som gäller. Du lånar och lämnar böcker i självbetjäningsautomaten. Det går bra att reservera böcker till biblioteket men tänk på att du behöver en pinkod för att kunna låna böckerna. Datorerna är fortsatta avstängda. 

Förslövs bibliotek

Förslövs bibliotek är öppet måndagar 15:00 – 18:00 samt fredagar 14:00 – 17:00. Ingång från skolgård låg- och mellanstadium. Det finns INTE ett bokinkast på Förslövs bibliotek, och biblioteket kommer inte vara meröppet just nu. Det går bra att reservera till biblioteket. Ditt besök i bibliotekslokalen får ta max 15 minuter och det får vara max 5 besökare i lokalen samtidigt. 

Torekovs bibliotek

Biblioteket i Torekov kommer att vara öppet torsdagar 15:00 – 17:00 tillsvidare. Du kan reservera böcker till biblioteket igen, och om du vill lämna tillbaka böcker så finns det ett bokinkast där du kan lämna dem. Ditt besök i bibliotekslokalen får ta max 15 minuter och det får vara max 5 besökare i lokalen samtidigt. 

Östra Karups bibliotek

Folkbiblioteket är inte öppet för allmänheten, utan det är bara skolbibliotekt som är öppet. Det går inte att reservera böcker för avhämtning i Östra Karup.