Aktuell information om biblioteken i Båstad

Här kan du läsa om vad som gäller hos oss just nu.

Långa rader av bokhyllor fyllda med böcker och en lång rad av tätt hängande glödlampor.

Båstads bibliotek

För att minska trängsel och smittspridning är det korta besök som gäller, även under sommaren. Det går bra att använda en dator,  men bara för korta ärenden. Du kan skriva ut. Betalning sker då direkt vid datorn. Kopiering och skanning hjälper vi dig med.

Reservationer hämtas under våra öppettider. Vill du lämna böcker så är bokinkastet utanför entrén tillgängligt dygnet runt.

Följande öppettider gäller tillsvidare

Måndagar 13.00-18.00
Tisdagar stängt
Onsdagar 13.00-16.00
Torsdagar stängt
Fredagar 10.00-13.00
Lördagar 10.00-14.00
Söndagar stängt

Vi har ännu inte gått tillbaka till normala öppettider. Det beror inte bara på pandemin, utan också på att vi inte har tillräckligt med personal. Vi hoppas kunna öppna mer senare i höst.

Grevie bibliotek

Biblioteket är obemannat och är tillgängligt under ICA-affärens öppettider. På Grevie bibliotek är det självservice som gäller. Du lånar och lämnar böcker i självbetjäningsautomaten. Det går bra att reservera böcker till biblioteket, men tänk på att du behöver en pinkod för att kunna låna böckerna. Datorerna är fortsatt avstängda.

Förslövs bibliotek

Förslövs bibliotek är öppet måndagar 15:00 – 18:00 samt fredagar 14:00 – 17:00. Ingång från skolgård låg- och mellanstadium. Det finns INTE ett bokinkast på Förslövs bibliotek, och biblioteket kommer inte vara meröppet just nu.

Ditt besök i bibliotekslokalen får ta max 15 minuter och det får vara max 5 besökare i lokalen samtidigt.

Torekovs bibliotek

Biblioteket i Torekov kommer att vara öppet torsdagar 15:00 – 17:00 tillsvidare. Du kan reservera böcker till biblioteket. Vill du lämna tillbaka böcker, så finns det ett bokinkast.

Östra Karups bibliotek

Folkbiblioteket är inte öppet för allmänheten, utan det är bara skolbibliotekt som är öppet. Det går inte att reservera böcker för avhämtning i Östra Karup.