Aktuell information om biblioteken i Båstad

Här kan du läsa om vad som gäller hos oss just nu.

Långa rader av bokhyllor fyllda med böcker och en lång rad av tätt hängande glödlampor.
Sakta återgår samhället till ett nytt normalläge. Men pandemin är inte över. Att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om man känner sig krasslig är fortsatt viktigt!

Båstads bibliotek

Våra besöksdatorer är öppna för allmänheten. Det går bra att skriva ut. Betalning sker direkt vid datorn, eller över disk. Betalning sker med kort eller swish (ej kontant).
Kopiering och skanning hjälper vi dig med.

Reservationer hämtas under våra öppettider. Vill du lämna böcker så är bokinkastet utanför entrén tillgängligt dygnet runt.

Följande öppettider gäller tillsvidare

Måndagar 13.00-18.00
Tisdagar 10.00-16.00
Onsdagar 10.00-16.00
Torsdagar 13.00-16.00
Fredagar 10.00-15.00
Lördagar 10.00-14.00
Söndagar stängt

Grevie bibliotek

Biblioteket är obemannat och är tillgängligt under ICA-affärens öppettider. På Grevie bibliotek är det självservice som gäller. Du lånar och lämnar böcker i självbetjäningsautomaten. Det går bra att reservera böcker till biblioteket, men tänk på att du behöver en pinkod för att kunna låna böckerna.

Förslövs bibliotek

Förslövs bibliotek är öppet måndagar 15:00 – 18:00 samt fredagar 14:00 – 17:00. Ingång från skolgård låg- och mellanstadium. Det finns INTE ett bokinkast på Förslövs bibliotek, och biblioteket kommer inte vara meröppet just nu.

Torekovs bibliotek

Biblioteket i Torekov kommer att vara öppet torsdagar 15:00 – 17:00 tillsvidare. Du kan reservera böcker till biblioteket. Vill du lämna tillbaka böcker, så finns det ett bokinkast.

Östra Karups bibliotek

Folkbiblioteket är inte öppet för allmänheten, utan det är bara skolbibliotekt som är öppet. Det går inte att reservera böcker för avhämtning i Östra Karup.