Aktuell information om biblioteken i Båstad

Här kan du läsa om vad som gäller hos oss just nu.

För att förhindra smittspridning under hösten, ber vi dig som är sjuk att stanna hemma.

Båstads bibliotek

Våra besöksdatorer är öppna för allmänheten. Det går bra att skriva ut. Betalning sker direkt vid datorn, eller över disk. Betalning sker med kort eller swish (ej kontant).
Kopiering och skanning hjälper vi dig med.

Reservationer hämtas under våra öppettider. Vill du lämna böcker så är bokinkastet utanför entrén tillgängligt dygnet runt.

Följande öppettider gäller tillsvidare

Måndagar 10.00-18.00
Tisdagar 10.00-17.00
Onsdagar 10.00-17.00
Torsdagar 13.00-16.00
Fredagar 10.00-16.00
Lördagar 10.00-14.00
Söndagar stängt

Grevie bibliotek

Biblioteket är obemannat och är tillgängligt under ICA-affärens öppettider. På Grevie bibliotek är det självservice som gäller. Du lånar och lämnar böcker i självbetjäningsautomaten. Det går bra att reservera böcker till biblioteket, men tänk på att du behöver en pinkod för att kunna låna böckerna.

Förslövs bibliotek

Förslövs bibliotek är öppet måndagar 15:00 – 18:00 samt fredagar 14:00 – 17:00.
Förslövs bibliotek är meröppet. För att bli meröppetanvändare på Förslövs bibliotek behöver du besöka biblioteket under bemannade öppettider för att få ett speciellt nyckelkort. På grund av tekniska begränsningar i passagesystemet behövs numera en kod. Koden får du genom att höra av dig till Båstads eller Förslövs bibliotek.
Det finns ett bokinkast på Förslövs bibliotek, vid entrén.

Torekovs bibliotek

Biblioteket i Torekov är öppet på tisdagar 9:30-12:30 samt på torsdagar 15:00 – 18:00
Du kan reservera böcker till biblioteket. Vill du lämna tillbaka böcker, så finns det ett bokinkast.

Östra Karups bibliotek

Folkbiblioteket är inte öppet för allmänheten, utan det är bara skolbibliotekt som är öppet. Det går inte att reservera böcker för avhämtning i Östra Karup.