Boken kommer

Landskrona bibliotek är stängt från 19 december fram till den 24 januari och har därför begränsad Boken kommer - service.

Hemleverans av böcker

Tyg kasse med texten Landskrona stad på ett bord med många böcker.

Vi fortsätter att leverera till de som är anmälda till Boken kommer med en tur/vecka. Vi kommer att kunna erbjuda titlar ur egna beståndet. Ring 0418-473500 helgfria måndagar-fredagar 10.00-12.00 eller mejla stadsbiblioteket@landskrona.se. Vi kan tyvärr inte erbjuda tjänsten till låntagare som ej tidigare är anmälda till Boken kommer.

Nu erbjuds alla låntagare över 70 år samt personer i riskgrupper hemleverans eller avhämtning av böcker vid något av våra bibliotek i Landskrona, Glumslöv eller Häljarp.

Vi plockar ihop bokpåsar efter dina önskemål och lånetiden är fyra veckor. Du kan förvänta dig en leverans inom 5 dagar från det att vi får din låneönskan. Tjänsten är naturligtvis gratis.

Återlämning av dina lånade böcker sker antingen via upphämtning av oss eller på egen hand via bokinkast/reception. Önskar du förlänga dina lån gör du det själv på vår hemsida eller genom att kontakta oss på telefon eller mejl.

Tjänsten bokas på Landskrona stadsbibliotek och kommer att finnas till dess att restriktioner satta utifrån pandemin lättar. Ring 0418-47 35 00 eller mejla till stadsbiblioteket@landskrona.se så hjälper vi dig.