Coronaanpassad klimatbokcirkel - förlängd - missa inte!

Nu förlänger vi tiden för att ge fler chansen att vara med! Lämna in ditt häfte senast den 30 april för att få en pocket!

I pandemitider gäller det att hitta nya vägar. Båstads klimatbokcirkel är coronaanpassad. Du deltar på egen hand och tar del av vad andra tyckte på bibliotekets anslagstavla. Nu förlänger vi tiden med tre månader för att ge fler chansen att vara med!

Vi har tagit fram ett häfte som presenterar tre sinsemellan mycket olika romaner, som tar upp olika aspekter av klimatfrågan. Låna böckerna och läs dem i valfri ordning. Häftet innehåller frågor att fundera över vid läsningen. Genom att svara på frågorna och sedan lämna in häftet på något av biblioteken i Båstad, delar du med dig av dina tankar om böckerna.

Inlämnade häften hängs upp på anslagstavlan på Båstads bibliotek. Vi träffas med andra ord inte fysiskt, men genom de inlämnade häftena kan du ändå ta del av andras läsupplevelser. Lämnar du in ditt häfte på något av biblioteken i Båstads kommun senast den 30 april 2021 får du en pocketbok.

Du läser och fyller i häftet på egen hand. Du behöver med andra ord inte hitta vänner och bekanta att bokcirkla med. Vi vet att det är svårt i dessa tider!
Häftet finns att hämta på biblioteken i Båstad. Du läser på egen hand i din egen takt och du har till och med april på dig!

Taggar:

den 2 februari 2021