Coronaanpassad klimatbokcirkel, start 5 oktober

I samband med att Hållbarhetsveckan inleds den 5 oktober drar Båstads bibliotek igång en klimatbokcirkel.

Är du nyfiken på den nya genren klimatfiktion? Vi har tagit fram ett häfte som presenterar tre sinsemellan mycket olika romaner, som tar upp olika aspekter av klimatfrågan. Låna böckerna och läs dem i valfri ordning. Häftet innehåller frågor att fundera över vid läsningen. Genom att svara på frågorna och sedan lämna in häftet på något av biblioteken i Båstad, delar du med dig av dina tankar om böckerna.

Inlämnade häften hängs upp på anslagstavlan på Båstads bibliotek. Utdrag kan även komma att publiceras på bibliotekets Facebook. Vi träffas med andra ord inte fysiskt, men genom de inlämnade häftena kan du ändå ta del av andras läsupplevelser. Lämnar du in ditt häfte på något av biblioteken i Båstads kommun senast den 30 januari 2021 får du en pocketbok.

Du läser och fyller i häftet på egen hand. Skulle du i egen regi vilja samla några vänner och bokcirkla med dem, finns det färdiga bokcirkelkassar att låna på Båstads bibliotek.
Häftet finns att hämta på biblioteken i Båstad från och med den 5 oktober då Hållbarhetsveckan inleds. Du läser i din egen takt och du har till och med januari på dig!