Låna

Oavsett om du vill göra ärenden på en vanlig dator, skapa film, läsa tidningar eller surfa på läsplatta så har vi utrustningen i Digidel.

flera skrivbord med datorskärmar, krukor och lampor på.

Datorer

Här finns ett 20-tal datorer att låna. Några arbetsplatser är höj- och sänkbara. Datorerna har de vanligaste programmen, till exempel Microsoft officepaketet. Datorerna går utmärkt att använda för att skriva, skicka e-post, surfa, läsa nyheter och göra bankärenden med mera.

Du loggar in med ditt bibliotekskortsnummer eller personnummer och PIN-kod, och får 60 minuter vid datorn. 

Vi har ingen utrustning för hemlån.

Extra kraftfulla datorer

Du kanske redan är igång med ditt projekt eller har en idé på gång? Med datorerna i det kreativa rummet kan du släppa lös din kreativitet på riktigt. I rummet finns fem stycken kraftfulla HP Workstations. Två är laddade med Adobe Creative Cloud där du hittar bland annat Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro. Så oavsett ifall du vill skapa bild eller film finns förutsättningarna för dig som vill komma igång direkt. 

Skanners

Du kan skanna utan kostnad till din e-post på våra två utskriftsmaskiner. Behöver du hjälp har vi bordsscanners vid våra två hjälpdatorer, fråga personalen så hjälper de dig.  

Skrivare & kopiatorer

Alla våra datorer är kopplade till färgskrivare. Utskrifter & kopior kostar 2 kronor per sida.