Digidel södra Helsingborg

Verksamheten Digidel i södra Helsingborg är en del av Helsingborgs biblioteks satsning på Digidel, det vill säga avdelningen på plan 2 på Helsingborgs stadsbibliotek där vår datorpark finns. Digidel i södra Helsingborg utgår ifrån biblioteket men vi är verksamma i våra samarbetsparters lokaler runt om i staden.

fyra personer som sitter med smartphones vid ett bord och skrattar.

Observera att på grund av den rådande situationen med Covid-19 så är verksamheten inställd temporärt under hösten 2020.

Du hittar Digidel i södra Helsingborg på många olika platser i Helsingborg där vi ordnar surfcaféer. Surfcafé är en aktivitet där personal från Helsingborgs bibliotek i samarbete med andra aktörer tar sig ut till lokaler utanför biblioteksrummen för att förutsättningslöst möta användarna och deras digitala behov. Till dessa träffar kan du komma och få hjälp av bibliotekspersonal med dina frågor kring digital teknik. Kan vi inte hjälpa till direkt så försöker vi hitta svaret och återkommer sedan till dig. Om du har ett ärende som kan ta lite längre tid finns det även möjlighet att boka en bibliotekarie för en timmes individuell handledning på stadsbiblioteket.

Under våren 2020 så var närmare 300 tillfällen inplanerade på över 20 fasta platser runt om i staden.

För att hitta en träffpunkt eller annan mötesplats som vi besöker kan du läsa på stadens hemsida. Samma information ser du också i vårt kalendarium på webben.