Höstlov på biblioteken i Helsingborg

Här har du en lista på allt spännande som händer på biblioteken i Helsingborg under höstlovet!

Monsterillustrationer: Lena Edvardsson

Monstertipsrunda

Under hela lovet kan du gå på en läskig tipsrunda på alla våra områdesbibliotek. Testa din monsterkunnighet!

På stadsbiblioteket kan du under lovet gå på monsterjakt. Kan du hitta alla ledtrådar som monstret lämnat efter sig?

Klicka här för att se öppettiderna på just ditt bibliotek

Monsterpåsar

Smyg in till ditt närmsta bibliotek i Helsingborg och hämta med dig lite av höstlovet hem i form av en monster-pysselpåse! Klura på de knepiga knåpen och lös kluringarna.

Tävling: Hur ser biblioteksmonstret ut?

1. Se alla filmerna och hitta alla ledtrådar om Biblioteksmonstret
  2. Bestäm hur monstret ser ut. Alla ledtrådar från filmerna måste vara med i din design.
  3. Skapa din bild av biblioteksmonstret. Du kan rita en bild eller skapa en figur av olika material. Alla sätt är okej.
  4. Skicka in ditt namn, ålder och en bild på ditt monster till lovpabibblan@helsingborg.se

Alla mellan 6 och 19 år kan vara med och tävla. Tävlingen håller på från 1/11 till den 21/11. Vinnarna utses av en jury från biblioteket.

Här kommer en länk till filmäventyret från och med den 1/11

Mer som händer under lovet:

Höstlov på Helsingborgs bibliotek

1. Monsterpyssel