Boka en Legimusintroduktion

Genom Legimus kan du som har läshinder eller synskada själv ladda hem talböcker. Du laddar hem eller strömmar direkt från Legimus.se eller från Legimusappen som du tar ner via Appstore eller Google Play. Böckerna du laddar hem kan du lyssna på direkt i datorn eller telefonen, eller överföra till en mp3-spelare eller CD.

För att kunna ladda hem via Legimus måste du registrera dig på biblioteket. Vi visar dig hur appen och sidan fungerar samt ger dig inloggningsuppgifter. Både vuxna och barn kan bli registrerade som Legimusanvändare, men om du är under 18 år måste du antingen ha med en förälder vid introduktionen, eller ha med ett påskrivet intyg hemifrån.

Introduktionen tar cirka 45 minuter och kostar inget.

Vi återkommer till dig med förslag på tid när vi har mottagit din bokning.

För att kunna handlägga ditt ärende behöver vi registrera de personuppgifter som du lämnar till oss i denna tjänst. Dina personuppgifter behandlas för att din bokning ska kunna genomföras. Personuppgiftsansvarig är Kulturnämnden, Helsingborgs stad.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här

Jag vill ha hjälp med
Den här veckodagen/dagarna passar mig bäst
Tid som passar bäst