Boka en visning för gymnasieklasser, vuxenstuderande och SFI-grupper

Vi tar emot grupper i mån av tid under ordinarie öppettid. Vi kontaktar er med en bekräftelse på att tid för visning har bokats in.

En visning kan innebära en rundvandring i biblioteket eller en rundvandring kombinerad med genomgång av bibliotekskatalogen. En visning tar 30 - 60 minuter.

För grupper med fler än 30 elever ser vi helst att ni kommer vid två olika tillfällen.

För att kunna handlägga ditt ärende behöver vi registrera de personuppgifter som du lämnar till oss i denna tjänst. Dina personuppgifter behandlas för att din bokning ska kunna genomföras. Personuppgiftsansvarig är Kulturnämnden, Helsingborgs stad.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här

Klass/grupp
Önskemål för besöket