Lediga tjänster

Vill du jobba med oss på Helsingborgs bibliotek? Här hittar du lediga tjänster och kontaktuppgifter.

Vikarier

Är du bibliotekarie eller studerar till bibliotekarie, och är intresserad av timvikariat på Stadsbiblioteket och områdesbiblioteken? Skicka en intresseanmälan till Annelie Holst, annelie.holst@helsingborg.se.

PRAO eller praktik

Vill du PRAO:a eller praktisera på Helsingborgs bibliotek? Gå till vårt formulär för PRAO och praktik, fyll i och skicka in, så kontaktar vi dig med mer information.

Bokuppsättare

Vill du jobba extra på Stadsbiblioteket? Helsingborgs bibliotek söker dig som ska börja andra året på gymnasiet och vill ha ett extrajobb på eftermiddagar efter skolan och någon helg i månaden.

Du arbetar med bokuppsättning, att skicka och ta emot böcker från andra bibliotek, fjärrlån, rensning och städning av hyllor, och du fungerar som en avlastning åt bibliotekarier och biblioteksanställda. Jobbet börjar vid terminsstart i höst och pågår under hösten och våren.

Låter detta intressant? Skicka CV och intresseanmälan bestående av ett kortfattat personligt brev till monica.johansson2@helsingborg.se senast måndagen 6 augusti.