Hyr lokal på Helsingborgs Stadsbibliotek

På Helsingborgs bibliotek finns det olika lokaler som är tillgängliga för allmänheten att hyra. Här följer kort information om de olika lokalerna på Stadsbiblioteket och de riktlinjer som behövs ta hänsyn till vid lokalbokning.

Hörsalen: Plats för högst 80 personer om hela lokalen bokas, vid bokning av halva salen finns det plats för högst 50 personer. Scen finns. Teknisk utrustning ingår i priset.

Gula mötesrummet: mindre mötesrum i stadsbibliotekets källarplan. Plats för 10 sittande. Ingen teknik ingår. OBS! Kan även bokas gratis för privatpersoner, max två timmar (går ej att förlänga), max sju dagar i förväg samt max två samtidiga bokningar. För mer info fyll i formuläret eller fråga personalen på stadsbiblioteket.

De flesta lokalerna går att hyra heldag, halvdag eller per timme. Se nedan hur du gör en bokningsförfrågan. Tänk på att det är en förfrågan – ej en bokning.

Utför du bokningen åt en annan person
Önskad lokal
     Vi behandlar inkommande förfrågningar så snabbt som möjligt. Efter att du kontaktat oss kontaktar vi dig med information om lokalen är tillgänglig samt en prisuppgift. I hyrpriset ingår teknik men inte tekniker. Det är viktigt att vara ute i god tid med sin bokning. Vid bokning med kort varsel (mindre än två veckor) eller efter bibliotekets stängningstid tillkommer kostnad för extra bemanning.

    För att kunna handlägga ditt ärende behöver vi registrera de personuppgifter som du lämnar till oss i denna tjänst. Dina personuppgifter behandlas för att din bokning ska kunna genomföras. Personuppgiftsansvarig är Kulturnämnden, Helsingborgs stad.

    Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här