Ingen tidsbokning krävs längre på biblioteken i Klippan och Östra Ljungby

Från och med måndag 19 april behöver du inte längre boka tid för avhämtning av reservationer eller återlämning av lånad media på biblioteken i Klippan och Östra Ljungby.

Vi har en begränsning på max 2 personer som hämtar/lämnar samtidigt och det går inte att själv hämta böcker i hyllorna. Vill du använda dator eller kopiator (max 15 min), kom in och säg till personalen, så visar vi dig. Ska du bara återlämna, kan du göra det i tidningsrummet (gäller endast Klippan).

Biblioteket i Ljungbyhed kommer att fortsätta med tidsbokning till och med den 2 maj (kan komma att förlängas).

Avhämtning av reservationer och återlämning av lånad media kan ske på följande tider:

Klippan: Måndag, onsdag, fredag 10-17

Ljungbyhed: Tisdag 13-17

Östra Ljungby: Torsdag 13-17  Meröppet stängt.

Du som endast ska återlämna
kan göra det i återlämningslådan i tidningsrummet. Tidningsrummet finns vid konsthallsentrén och är öppet för återlämning följande tider (gäller endast Klippan):

Måndag, onsdag, fredag 10-17

Tisdag, torsdag 10-13

Detta är utifrån gällande myndighetsrekommendationer. Vi reserverar oss för att det kan komma andra rekommendationer som påverkar biblioteksverksamheten.