Mafioso av Ray Celestin

Tio år efter fallet Yxmannen befinner sig Michael Talbot och Ida Davis, som nu båda jobbar på samma detektivbyrå, i det enormt segregerade Chicago. Louis Armstrong, under denna tid en redan etablerad musiker, är också där och jazz och blues har nått en bredare publik. Förbudstiden är på gång i Chicago, prostitutionen blomstrar och staden är styrd av maffian med den notoriska Al Capone överst.
Ida och Michael har anlitats för att hitta en känd försvunnen arvtagerska. Samtidigt blir en grupp av korrupta statsmän förgiftade och en gangster blir mördad. Att hitta en känd person visar sig vara svårare än de trodde särskilt eftersom de tre fallen verkar vara sammankopplade. Återigen ber Ida sin vän Louis Armstrong om hjälp. Medan polisen visar lite intresse för den mördade gangstern, kan brottsplatsfotograf Jackob Russo inte låta bli mordfallet och påbörjar sin egen utredning. Under tiden som de närmar sig sanningen med sina liv i fara korsar deras vägar.
Ray Celestins skrivande lockar med sina rafflande historier, fascinerande karaktärer och briljant skildrade levande bakgrunder.