Samtliga bibliotek är stängda med begränsad service

Begränsad service gäller t.o.m. 24 januari.

Den 18 december 2020 beslutade regeringen att all verksamhet inom stat, kommuner och regioner som inte är nödvändig ska stängas omedelbart till och med den 24 januari 2021 för att motverka smittspridning av covid-19. Beslutet kan förlängas.

Följande gäller för biblioteken i Ängelholm från 28/12:

• Samtliga Ängelholms bibliotek är stängda inklusive meröppet men erbjuder utlämnings- och återlämningsservice på vissa tider.

Stadsbiblioteket

• Utlämnings- och återlämningsservice sker måndag - fredag kl. 10-16 och lördag kl. 10 -13.
    Observera att du måste boka tid för hämtning på 0431-468900 eller biblinfo@engelholm.se

• På stadsbiblioteket är det också att vara möjligt att boka datortid för akuta och snabba ärenden som t.ex. en utskrift under servicetiden.

Närbiblioteken

• Utlämnings- och återlämningsservice sker måndag - fredag på antingen förmiddag eller eftermiddag.  Gå in på respektive närbibliotekssida och undersök vilka tider som gäller för ditt bibliotek.

den 19 december 2020