Hemkörning och Take away av böcker!

Nu erbjuds alla låntagare över 70 år samt personer i riskgrupper möjlighet till avhämtning av böcker utanför biblioteket i Klippan. På onsdagarna erbjuder vi även hemkörning av böcker. Vi plockar ihop bokpåsar efter dina önskemål. Lånetiden är fyra veckor. Tjänsten är naturligtvis gratis. Ring 0435-28072 eller mejla till bibliotek@klippan.se så hjälper vi dig.

På samma sätt kan vi hjälpa dig att återlämna böckerna. Kontakta Klippans bibliotek så hjälper vi dig. Önskar du förlänga dina lån gör du det själv på vår hemsida eller genom att kontakta oss på telefon eller mejl. Glöm inte bort det digitala biblioteket, som du hittar här.   Här kan du låna e-böcker och e-ljudböcker samt läsa tidningar från hela världen!

Tjänsten bokas på Klippans bibliotek och kommer att finnas till dess att restriktioner satta utifrån pandemin lättar. Ring 0435-28072 eller mejla till bibliotek@klippan.se så hjälper vi dig. Ta hand om dig!