Båstad satsar på science fiction och fantasy

Höstens satsning inleds med ett uppstartsmöte den 12 augusti.

Båstads bibliotek har tilldelats ett bidrag från Kulturrådets satsning Stärkta bibliotek. Dessa pengar kommer att användas till att genomföra en satsning på science fiction och fantasy. Nu bjuder biblioteket in till ett uppstartsmöte för alla som är intresserade av att vara delaktiga i hur den nya avdelningen ska utformas.

Med hjälp av satsningen kommer avdelningarna science fiction och fantasy att utökas och fräschas upp med ny inredning. Den 12 augusti kl. 18 är du välkommen till ett uppstartsmöte på Båstads bibliotek. Meddela gärna innan att du kommer till bastad.bibliotek@bastad.se

I oktober kommer det även att starta en läs- och diskussionsgrupp på biblioteket för dig som är 15-25 år och som brinner för science fiction och fantasy. Då kan du diskutera läsupplevelser med andra intresserade och läsa korta utdrag ur böckerna från genrerna. Det blir även boktips och funderingar kring universums öde. Mer information kommer på uppstartsmötet den 12 augusti.

Uppstartsmöte:
Tid: 12 augusti, kl. 18.00