Stängt för golvrenovering på Båstads bibliotek

Bibliotekets golv måste slipas och lackas. Därför har biblioteket i Båstad stängt från 10 december.

Preliminärt beräknas arbetet, inklusive bortforsling av böcker och hyllor, själva lackningsarbetet och att ställa iordning igen ta cirka fem veckor. Därför stänger biblioteket från och med måndagen den 10 december och öppnar preliminärt igen den 21 januari.

Utlåning och återlämning
Under denna period kommer det inte att gå att låna eller lämna böcker på Båstads bibliotek. Filialerna har öppet sina vanliga tider, men kommer inte att kunna få några böcker från huvudbiblioteket, ej heller från andra kommuner.

Om du står i kö på böcker, som ska hämtas i Båstad, eller som ska hämtas på en filial och skickas från en annan kommun, så kommer dessa reservationer att vara pausade under den stängda perioden. Du står kvar på din plats i kön men reservationen är inte aktiv förrän vi öppnar igen.

Vill du hämta din bok i någon annan kommun i Familjen Helsingborg?
Det går bra, säg bara till senast måndagen den 3 december så hjälper vi dig att ordna det. Du kan också göra ändringen själv genom att logga in på ditt konto här på hemsidan.

Kontakt med biblioteket
Under perioden kommer vi på Båstads bibliotek inte att kunna svara i telefon och det kan bli svårt att nå oss med e-post. Kontakta något annat bibliotek i kommunen eller i Familjen Helsingborg för att ställa frågor om dina lån och reservationer. Kontaktuppgifter finns här på hemsidan; klicka på "BIBLIOTEKEN" i menyn uppe till vänster.