Att läsa novell för att skriva novell - Digital workshop - Novellskrivande för vuxna

29 maj lördag 2021
2021-05-29 till 2021-05-29.
Plats Helsingborgs Stadsbibliotek
Kostnad: Gratis
Information:

Max 10 deltagare, anmälan krävs.

Ett samarrangemang mellan Helsingborgs bibliotek, Novellfest Lund och Litterär nod Lund.

Här är ett tillfälle för dig som vill prova på att skriva noveller. Under en workshop läser vi en novell och samtalar om läsningen, visar dig grunderna i novellskrivande och ger dig inspiration.

Vi som leder workshopen är Åsa Foster och Therése Granwald. Vi är författare, skrivpedagoger och även konstnärliga ledare för Novellfest i Lund 11-12 september.