Bokcirkel: Exit väst

Kommande tillfällen

1. 2022-10-17 18:30 till 20:00.
    17 oktober måndag
    Datum 18:30 – 20:00
Visa alla

Bokcirkla med oss i höst på temat Förändring. Vi läser romaner där människor försöker hantera samhällets syn på dem och hur de drabbas av den förändring som sker eller inte sker.

"Nadia och Saeed träffas i ett land som är på gränsen till inbördeskrig. De inleder en kärleksaffär, och kommer varandra inpå livet snabbare än väntat på grund av de oroligheter som de lever i. När oroligheterna till slut exploderar i bombkrevader, börjar de höra rykten om dörrar som för bort från våld och krig om man går genom dem. Men det är farligt och har ett pris. När våldet eskalerar bestämmer sig Nadia och Saeed för att de inte har något val. De hittar en dörr, och lämnar sina gamla liv bakom sig."

Bokcirkla med oss kring Exit väst: En roman där Mohsin Hamid rör sig kring de senaste årens flyktingkris.

10 exemplar av boken Exit väst finns inlånade från och med 1 september för dig som vill delta i bokcirkeln. Mejla din anmälan till: biblioteketvuxen.program@landskrona.se.

Bokcirkel: Förändring
Vens bibliotek, måndagar 18.30.

19 september: Lisa och Lilly: En kärlekshistoria av Mian Lodalen.
17 oktober: Exit väst av Mohsin Hamid.
21 november: Depeche Mode av Serhij Zjadan.

1. 2022-10-17 18:30 till 20:00.
    17 oktober måndag
    Datum 18:30 – 20:00