Bokcirkel online!

15 december tisdag 2020
2020-12-15 till 2020-12-15.
Plats Svalövs bibliotek

Bibliotekets klassikerbokcirkel har tagit en paus på grund av coronapandemin. Nu gör vi dock ett försök att mötas online!

Såväl gamla som nya deltagare är varmt välkomna att delta. Allt du behöver är en dator med kamera och mikrofon, alternativt en surfplatta eller en smartphone.

Vi ses tisdag den 15 december kl. 16:00 och pratar då om Vi har alltid bott på slottet, en amerikansk roman från 1962 av Shirley Jackson. Den brukar lyftas fram som ett gotiskt mästerverk, och har nämnts av såväl Stephen King som Joyce Carol Oates som en avgörande inspirationskälla. Shirley Jackson (1916-1965) är för övrigt aktuell på bioduken. Nya filmen Shirley, där hon gestaltas av Elisabeth Moss, bygger på händelser i hennes liv.

Föranmäl dig (eller ställ frågor) till martin.axelsson@svalov.se.