Det nya blommande trädgårdsidealet

Kostnad: Gratis
Information:

Endast digitalt

Välkommen till en föreläsning med Emily Bratt, trädgårdsmästaren, blomsterstylisten och blomsterbonden.

Föreläsaren är känd för att förmedla kunskap och inspiration, bland annat via Instagram-kontot En annan slags trädgård.

Emily Bratt berättar om det nya blommande trädgårdsidealet, delar med sig av trendspaning och ger oss tipsen om hur man kan odla och skörda snittblommor året om. Stor artrikedom ger mer biologisk mångfald och en friskare och mer välmående trädgård.

Länk till föreläsningen och möjlighet att ställa frågor till föreläsaren hittar du här: Det nya blommande trädgårdsidealet

Föreläsningen är den del av Växtveckan, som miljöförvaltningen och stadsbiblioteket genomför med en rad aktiviteter för barn och vuxna 20-25 maj i Helsingborg.

Ur programmet:
21-25/5 Stadsbiblioteket tipsar om böcker för barn och vuxna om trädgård och natur. Du kan göra naturbingo med barnen eller låna luppar för att studera växter och insekter i stadsparken. Du lånar lupparna och får naturbingo-bricka inne på barnavdelningen på stadsbiblioteket.
24/5 Växtbyte på Habiteum - Växtbyte
25/5 Växtbyte utanför stadsbiblioteket i Stadsparken - Växtbyte