Digital bokcirkel

2021-04-15 till 2021-04-15.
Plats Båstads bibliotek
Kostnad: Gratis

Vill du testa att vara med i en digital bokcirkel? I dessa Corona-tider träffas vi online och för att diskutera romanen ”Den sista migrationen”.

Nu prövar vi att ha en bokcirkelträff online. Vi använder verktyget Zoom.
Ladda ner programmet Zoom till din dator, mobil eller padda för att kunna delta. Du behöver inte ha något personligt Zoom-konto. Det räcker med att klicka på länken som du får skickad till din e-post. Datorn behöver ha en webbkamera och ljud.

Anmäl ditt intresse till maria.ragnarsson@bastad.se
Observera att antalet deltagare är begränsat. Du får en möteslänk skickad till din e-post några dagar innan bokcirkelträffen.

Vi pratar om boken ”Den sista migrationen” av Charlotte McConaghy den 15 april, klockan 18.00. Du ska ha läst boken till träffen. Vi har några extra exemplar till utlån på Båstads bibliotek. I samband med din anmälan kan vi, så långt exemplaren räcker, lägga undan en bok till dig. Boken finns även att låna som e-bok och som e-ljudbok.
Du kan givetvis delta i bokcirkeln var du än bor.

Taggar: