Digitala hjälpen

18 december tisdag 2018
2018-09-03 till 2018-12-18.
Plats Landskrona Stadsbibliotek

En personlig vägledning och hjälp för att lära sig mer om internet och e-tjänster.

Digitala hjälpen är en personlig vägledning och hjälp för att lära sig mer om internet och e-tjänster. Måndagar och tisdagar klockan 13:00 - 15:00. Ingen förbokning. Drop in.

Det här är exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

Grunden av digital teknik. Webläsare, hur man använder internet, vilka program man använder etc.
Hjälp med att skaffa e-post eller andra digitala tjänster
Visa bibliotekets digitala resurser, som till exempel tillgång till digitala tidskrifter och e-böcker.

Ta med din surfplatta, mobil eller dator till oss om du vill ha hjälp med något på din egen enhet. Till exempel för hjälp med att ladda ned e-böcker.

Om du har önskemål om hjälp med något annat så är du välkommen att fråga oss om vi har möjlighet att hjälpa till med det.

Foto: Yazan Smadi.