Digitaliseringsmässa på Kulturhuset Björnen

2019-10-10 till 2019-10-10.
Plats Åstorps bibliotek
Kostnad: Fri entré.

Är du nyfiken på den digitala utvecklingen och vilka digitala tjänster som finns att använda? Välkommen till Digitaliseringsmässan den 10 oktober. På mässan visar kommunen och flera utställare upp sina digitala lösningar. Inträdet är gratis!

Digitaliseringen är en av de enskilt största förändringsfaktorerna i modern tid och det finns idag en uppsjö av digitala lösningar.

Syftet med digitaliseringsmässan är att visa på vilka möjligheter som finns och vilka digitala tjänster som kan användas för att underlätta vardagen. Mässan riktar sig till alla som är nyfikna på den digitala utvecklingen.

På plats får du träffa olika utställare som visar upp sina tjänster, allt från bibliotekets digitala resurser, kommunens e-tjänster, digitalt arbete i skolan till digital tillsyn inom äldreomsorgen. Dessutom visar representanter från Åstorps kommun upp olika digitala tjänster som används i biblioteket, inom omsorg och stöd samt spännande digitala hjälpmedel som används i skolorna.

Under dagen kan du också ta del av olika seminarier av bland annat Digitant, som guidar oss i den digitala utvecklingen. Musikunderhållning kommer att anordnas på stora scen och utanför Kulturhuset Björnen kommer det bjudas på ärtsoppa.

När: 10 oktober, klockan 11.00-18.00.

Plats: Kulturhuset Björnen, Trädgårdsgatan 1, Åstorp.

Kostnad: Gratis inträde.

Deltagare på mässan