Författarbesök: Lars Wilderäng

2019-12-10 till 2019-12-10.
Plats Båstads bibliotek
Kostnad: Gratis

Som en del i bibliotekets satsning på science fiction och fantasy är vi glada att få ta emot Lars Wilderäng på ett författarbesök i Båstad.

Lars Wilderäng kommer prata om sitt skrivande, samt om vår beredskap inför de möjliga hot som vi står inför i framtiden. Han är aktuell med en bok om prepping "Är du förberedd?" som han skrivit tillsammans med Lena Wilderäng.

Han ligger vidare bakom den dystopiska Stjärntrilogin, som består av böckerna "Stjärnklart", "Stjärnfall" och "Stjärndamm". Denna science fiction-serie målar upp en skrämmande framtidsvision.

Wilderäng är även en uppskattad thrillerförfattare, i höst aktuell med den fristående thrillern "Fallet". Boken beskrivs av förlaget som en feelbadroman i linje med Falling Down. Hur nära gränsen till personlig konkurs är vi egentligen?

Tidigare har Wilderäng skrivit spänningsserierna Midvintermörker och den så kallade Höstserien.