Författarsamtal: Malin Perlheden

Kommande tillfällen

1. 2020-01-28 17:30 till 18:30.
    28 januari tisdag
    Plats Helsingborgs Stadsbibliotek Café Birger
    Datum 17:30 – 18:30
Visa alla
Kostnad: Gratis

Böckerna ”Digitant” har blivit en succé. Ta chansen att lyssna på Malin när hon berättar om sina böcker.

Att ge sig ut på nätet kan kännas både skrämmande och närmast oöverstigligt för den som inte hängt med från första början. Digital närvaro har många fördelar, som förmåga att uträtta vardagliga ärenden, minskad känsla av utanförskap och en ökad känsla av samvaro.

Malin Perlheden är journalist på Aller media, Sveriges ledande aktör inom populärpress för kvinnor med titlar som bland annat Hemmets veckotidning, Allers, Femina, Året Runt och MåBra. Malin har jobbat i över tio år med digitala medier och är författare till böckerna "Digitant – din nybörjarguide till den digitala världen" och "Digitant – Nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet". Under föreläsningen ger hon sina bästa tips på hur man kommer igång med sitt digitala liv och vad man ska tänka på för att kunna känna sig säker i sitt surfande.

1. 2020-01-28 17:30 till 18:30.
    28 januari tisdag
    Plats Helsingborgs Stadsbibliotek Café Birger