Familjelördag med Julia Wiberg och Natursnokarna

Bild: Magnus Liam Karlsson. Arrangemang

Arrangemanget har redan varit

25 mars lördag 2023
25 mars lördag 2023
2023-03-25 till 2023-03-25.
Plats Landskrona Stadsbibliotek
Målgrupp:

Kom till biblioteket lördag 25 mars för att hänga med Julia Wiberg och Natursnokarna – Naturskyddsföreningens barnverksamhet som startar upp i Landskrona under våren.

Julia Wiberg är mest känd som barnprogramledare för Djur med Julia på SVT där hon sprider sin kärlek till djur och natur. Hon har skrivit flera barnböcker och står också bakom Spotify-podden Julias coola djur och driver även podden Louise och Julia poddar tillsammans med Hejhejvardag. Hon har haft en speciell relation till naturen sedan barnsben, är besatt av att se vilda djur och har alltid en kikare redo i ryggsäcken! 

Natursnokarna är Naturskyddsföreningens barn- och familjeverksamhet där barn i åldern 3-10 år och deras vuxna upptäcker naturen tillsammans. Nu startar vi också upp Natursnokarna i Landskrona.

Program för dagen: 

10:00 – 14:00: Landskrona Naturskyddsförening och Natursnokarna från Trelleborg är på plats. Biblioteket tipsar om böcker och det blir pyssel, och annat skoj med naturtema.  

11:00: Julia Wiberg berättar ur sina böcker Kul i skogen, Stora roliga skogsboken och Världens coolaste djur.

12:00: Julia Wiberg berättar ur sina böcker Kul i skogen, Stora roliga skogsboken och Världens coolaste djur. 

Det är begränsat antal platser och du som vill säkra en plats kan föranmäla dig. Vi vill gärna att våra unga Landskronabor ska få en chans att se Julias föreställning, därför gäller max en vuxen per barn. Anmäl dig till: biblioteketbarn@landskrona.se. Glöm inte att ange vilken av tiderna som ni vill gå när ni anmäler er. 

Du som är vuxen och intresserad av Natursnokarnas verksamhet kan prata med Naturskyddsföreningen om detta. De söker även dig som är intresserad av att själv bli en natursnoksledare och vara med att ordna aktiviteter tillsammans. Hör av dig till anna.therese.ek@gmail.com om du vill veta mer. 

Dagen är ett samarbete mellan Landskrona stadsbibliotek och Landskrona Naturskyddsförening.