Invigning av Digidel

2018-02-13 till 2018-02-13.
Plats Helsingborgs Stadsbibliotek
Kostnad: Fri entré

Den digitala världen är för alla. I februari öppnar Digidel på Stadsbiblioteket.

Vad är Digidel? Bra fråga! Kort sagt är det ett nytt rum på stadsbiblioteket där både nybörjare och erfarna digitalister kan använda teknik av olika slag och lära sig mer om den digitala teknologin som används i samhället i dag. Här kan du kan prova och använda ny teknik och innovationer, bredda din digitala kompetens, testa och utveckla idéer och diskutera digitaliseringens möjligheter och konsekvenser.

Under våren sker teman kring boende och berättande på Digidel, där du bland annat får möjlighet att ta del av hur staden arbetar, och kan arbeta med digitala verktyg.

Digidel är ett samarbete mellan Helsingborgs bibliotek och Helsingborgs stads digitaliseringsavdelning. Du hittar Digidel på andra våningen på Stadsbiblioteket.

Mer information på http://digidel.helsingborg.se/