Jordens dag: aktiviteter 24 april vid Sinarpsdalen

Kommande tillfällen

1. 2021-04-24 11:00 till 14:00.
    24 april lördag
    Plats Båstads bibliotek Stugan vid Sinarpsdalen, Nötte Backar 371
    Datum 11:00 – 14:00
Visa alla
Kostnad: Gratis

Biblioteket uppmärksammar Jordens dag lördagen den 24 april kl. 11-14 vid stugan i Sinarpsdalen, Nötte Backar 371.

Tillsammans med kulturavdelningen och flera andra medverkande firas Jordens dag och Kultur i natur i Sinarpsdalen och vid banvallen mot Grevie.

Vid stugan i Sinarpsdalen, Nötte backar 371, möter du personal från biblioteket. Vi slår upp ett tält och kommer att ha en rad aktiviteter:

• Vi har med oss böcker på temat klimat och natur. Bläddra i böckerna och ta chansen att delta i vår bokutlottning!
    För ytterligare inspiration har vi tagit fram en folder med boktips för stora och små på temat.

• Skattjakt för barn och familjer - hitta detaljer i naturen. Fyll i din bricka och tävla om fina böcker.

• Natursnok på plats som kan visa barnen naturens skatter.

• Dikt och tanketräd - Unna dig en stunds eftertanke. Vad vill du framföra till naturen på Jordens dag? Sätt dina tankar på pränt och fäst dem i trädet.

Vi finns på plats kl. 11-14 vid stugan i Sinarpsdalen, Nötte backar 371. Du möter oss vid vårt tält.

Jordens dag är en temadag som infaller den 22 april. Dagen instiftades för att belysa de miljöproblem som finns i världen. Vi uppmärksammar denna dag på lördagen den 24 april.

Program för hela evenemanget hittar du på Båstads kommuns hemsida.

1. 2021-04-24 11:00 till 14:00.
    24 april lördag
    Plats Båstads bibliotek Stugan vid Sinarpsdalen, Nötte Backar 371