Konsert: Nü Fiona

Fotograf: Føydis Bergheim Ruud Arrangemang

Kommande tillfällen

1. 2021-10-02 15:00 till 16:30.
    02 oktober lördag
    Plats Perstorps bibliotek Kulturhuset (Centralskolans aula)
    Datum 15:00 – 16:30
Visa alla
Kostnad: 80:-

Biljett förköps på biblioteket från den 30 augusti. Pris: 80:-

Håll avstånd till andra besökare och personal. Kom inte till konserten om du känner dig sjuk.

Nü Fionas sound sträcker sig från kaffe och tjära utspillt över en gammal folksångsvinyl till en drömskt svävande finstämdhet, någonstans i den djupa dalen av indie/folkpop. Med sång, gitarr, fiol, kontrabas och trummor skapar kvartetten en intim atmosfär där personliga men samtidigt allmängiltiga texter lockar tanken medan kroppen känner musiken.

Den musikaliskt autodidakta låtskrivaren, gitarristen och sångerskan Izabelle Norén har ett uttryck som inte liknar något annat, då det är ett resultat av hennes liv som gatumusikant och vagabond. Tillsammans med Mate Zeberg – kontrabas, Jonathan Kabell – trummor och Tulda Nielsen – fiol och sång bilder de gruppen Nü Fiona.

Ett samarbete mellan Perstorps kommun och Musik i Syd. Konserten ingår i Musikriket som är ett samarbete mellan Musik i Syd och mindre kommuner i Skåne och Småland, där ambitionen är att boka professionella artister till mindre orter.

1. 2021-10-02 15:00 till 16:30.
    02 oktober lördag
    Plats Perstorps bibliotek Kulturhuset (Centralskolans aula)
    Datum 15:00 – 16:30

Taggar: