Konsert: Traveling John

Fotograf: Peter Malmgren Arrangemang

Kommande tillfällen

1. 2021-11-09 19:00 till 20:30.
    09 november tisdag
    Plats Perstorps bibliotek Kulturhuset (Centralskolans aula)
    Datum 19:00 – 20:30
Visa alla
Kostnad: 80:-

Biljett förköps på biblioteket från den 11 oktober, eller i entrén före konserten. Pris: 80:-

Håll avstånd till andra besökare och personal. Kom inte till konserten om du känner dig sjuk.

Med melodiska plock-gitarrer, hjärtskärande texter och underhållande mellansnack har Traveling John gjort sig känd för att beröra sin livepublik. Musiken kan beskrivas som amerikansk singer-songwriter/folk/pop och alltid med berättandet i fokus.

John Dunsö a.k.a. Traveling John valde att sätta allting på paus i livet, för att ge sig ut i världen och skriva musik. Med sin gitarr och inspelningsutrustningen i sin ryggsäck åkte han omkring i Nord- och Sydamerika i tre år. Platserna och människorna han träffade blev till låtar, som han tog med sig hem till Sverige där de spelades in och gavs ut på debutalbumet ”Traveling John”. Med sig har han musikerna Anne Marte Eggen på bas och sång samt Sofia Janninge på percussion, sång och fiol.

Ett samarbete mellan Perstorps kommun och Musik i Syd. Konserten ingår i Musikriket som är ett samarbete mellan Musik i Syd och mindre kommuner i Skåne och Småland, där ambitionen är att boka professionella artister till mindre orter.

1. 2021-11-09 19:00 till 20:30.
    09 november tisdag
    Plats Perstorps bibliotek Kulturhuset (Centralskolans aula)
    Datum 19:00 – 20:30

Taggar: