Kul med Biblioteksbilen - Bygg bihotell

Kostnad: Gratis
Information:

Anmälan behövs

I sommar åker Biblioteksbilen ut till olika platser i kommunen och tar med sig gratis sommarlovsaktiviteter för barn och unga!

I samarbete med Örkelljungabygden Natur kan du kan du bygga ditt eget bihotell och få lära dig mer om bin och insekter av föreningens medlemmar.
Vi behöver bli bättre på att ta hand om våra bin och insekter som hjälper oss att skapa frukt, grönsaker och mycket mer. Passa på att göra det på ett roligt sätt tillsammans med oss.
Vi kommer vara utomhus vid Biparadiset i Örkelljunga. För dig mellan 6-14 år, mindre barn kan gärna pyssla tillsammans med förälder eller annan vuxen.
Anmälan behövs till Örkelljunga bibliotek, telefon: 0435-55055 eller e-post: biblioteket@orkelljunga.se senast den 5 juli.