Kulturnatt i Höganäs

Den 15 september är det dags för den 19:e Kulturnatten. Kulturnatten har blivit en tradition i Höganäs och är årets enskilt största folkfest.

Kulturnatten startar redan på eftermiddagen klockan 16.00 och avslutas 22.00 och programmet spänner från musik och sång, till prova-på-aktiviteter. Röda korset, RK-loppet, smygstartar redan 13.00 på Ruuthsesplanaden. Klara artister är bland annat Panda Da Panda, Tobias Persson komiker och Bob Hansson. Höganäs Bokbuss kommer att delta med barnaktiviteter, Kullakonstnärerna ställer ut, hästshow/kadrilj, lokala bandet All The Wrong Reasons, filmmusik i Himmelsfärdskyrkan med mera.

Klicka här för att läsa om RK-loppet.

Klicka här för att ladda hem Kulturnatts-appen. I appen kan du se programmet i form av en karta över alla scener och spelplatser.

.