Kurs i självutplåning

Information:

Ingen föranmälan

Teater för vuxna

Banditsagor är tillbaka med sin tredje föreställning för en vuxenpublik på bibliotek. Den här gången med Kurs i självutplåning som bygger på serienovellen med samma namn av Henrik Bromander.

Maria ser fram emot några veckors sommarkurs i clownteater. Hon vill komma bort från stan, bort från allt jobbigt. Vad hon inte vet är att det kommer bli en omtumlande upplevelse som förändrar saker för alltid när den mysiga stämningen kursdeltagarna emellan förbyts i vuxenmobbning och maktfullkomlighet.

Maria är trött på att knyta näven i fickan och bestämmer sig för att slå tillbaka på sitt eget vis. Berättelsen om Maria och de andra kursdeltagarna är både komisk och tragisk. Grupptryck, sexuella trakasserier och vuxenmobbning genomsyrar historien. Samtidigt är det en berättelse om mod och att vägra följa det sociala spelet. På många sätt speglar den hur vårt samhälle ser ut idag.

Kurs i självutplåning behandlar vår längtan efter gemenskap och svårigheterna i att mötas när målet är att förverkliga sig själv.

Författare: Henrik Bromander
Regi: John Hanse
Producent: Amanda Lindblad
Ljusdesign & scenografi: Kerstin Weimers
Ljuddesign & scenografi: Jonas Åkesson
Skådespelare: Sanne Ahlqvist Boltes, Frida Stavnes & Oskar Stenström

Längd 60 min

OBS! Begränsat antal platser, gratisbiljetter hämtas på Svalövs bibliotek eller bokas på 0418 - 47 51 30 från och med måndag 8 april.

Föreställningen presenteras i samarbete med ABF och ges med stöd av Malmö stad, Region Skåne, Kulturrådet, Sparbankstiftelsen Skåne och Svalövs bibliotek.

Vinjettbilden är tagen av fotograf Alexander Tenghamn.