Litterärt gästabud med Mikael Niemi och Sara Paborn

2018-10-26 till 2018-10-26.
Plats Landskrona Stadsbibliotek

BILJETTERNA ÄR SLUT!

Mikael Niemi, (1959) fick med romanen Populärmusik från Vittula ett sällan skådat genombrott och boken belönades med Augustpriset samt Tidningen Vi:s litteraturpris. Hans senaste roman Koka Björn är en spännande och samtidigt rörande kriminalroman. Sara Paborn (1972) har tidigare utkommit med romanerna Släktfeber och Tuppen och havet. Hennes senaste roman Blybröllop är en humoristisk äktenskapsthriller och gastkramande giftmordsdrama om bibliotekarien Irene som fått nog.

Biljetterna till Litterärt gästabud kostar 200 kronor (inklusive mat och dryck). Förköp på stadsbiblioteket för Biblioteket Vänners medlemmar från och med 24 september och för allmänheten från och med 1 oktober. Arr: Landskrona bibliotek och Bibliotekets Vänner.

Foto: Samuel Unérus.