Möt Staffan Taylor

2019-11-11 till 2019-11-11.
Plats Helsingborgs Stadsbibliotek
Kostnad: Fri entré

Staffans hjärta klappar för att inspirera andra människor till att våga följa sina drömmar. Med värme och energi föreläser han om att viljan att lyckas behöver vara större än rädslan för att misslyckas. Den senaste tiden har det gått att läsa i tidningen om hans senaste äventyr med Youtubekanalen "Yes Theory" - att på gatan säga JA till att byta liv med en främling i USA. Han har även gästat Malou efter tio där han berättat om vikten av att kasta hjärtat före och vandra efter, även fast det kan kännas läskigt. Han är också finalist i Årets Nätängel 2019 i Sverige. Välkomna till Stadsbiblioteket för en härlig och peppande föreläsning!

(Föreläsningen börjar 18.00, men välkomna redan 17.30 för ett inledande samtal.)