Malmö Opera på turné: Così fan tutti

Kommande tillfällen

1. 2020-10-01 19:00 till 21:30. Fullbokat
    01 oktober torsdag
    Plats Perstorps bibliotek Kulturhuset (Centralskolans aula)
    Datum 19:00 – 21:30
Visa alla
Kostnad: 150:-

Così fan tutti - av den där Mozart

Biljett förköps på biblioteket från den 31 augusti. Pris: 150:- KONSERTEN ÄR SLUTSÅLD.

Begränsat antal platser. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Föreställningen visas på Kulturhuset (Centralskolans aula).

SENT INSLÄPP! Undvik trängsel genom att inte komma till Kulturhuset för tidigt. Insläpp sker 18:50.

Två unga systrar låtsas att de låter sig luras av sina pojkvänner i en krass vadslagning om deras trohet. Kan man bara ta för sig av allt och komma undan med det? Vem lurar egentligen vem? Così fan tutti är en kammaropera som handlar om unga människors ombytlighet, kärlekens osäkerhet och om hur lättpåverkade vi människor är.

I regissören Jonas Österberg Nilssons och kapellmästare Bo Wannefors händer är Così fan tutti en samtida opera, nyöversatt till svenska och med unga operasångare på scenen – självfallet hängiven WA Mozart som var en medveten man som följde med sin tid.

1. 2020-10-01 19:00 till 21:30. Fullbokat
    01 oktober torsdag
    Plats Perstorps bibliotek Kulturhuset (Centralskolans aula)
    Datum 19:00 – 21:30