Mitt liv utan dig - Betlehem Isaak - PROGRAMMET ÄR FULLBOKAT.

Bild: Casia Bromberg. Arrangemang

06 oktober tisdag 2020
2020-10-06 till 2020-10-06.
Plats Landskrona Stadsbibliotek

En dotters personlig berättelse om sin far som väljer frihetskamp och politik framför sin familj.

PROGRAMMET ÄR FULLBOKAT.

Mamma går bort till sängen, men jag står kvar vid fönstret och ser hur pappa går mot taxin i mörkret. Han tittar upp och vinkar. Jag vinkar inte tillbaka. Pappa vinkar igen. Så öppnar han bildörren och kliver in.

Betlehem Isaak är dotter till Dawit Isaak, journalisten som fängslades och försvann i Eritrea. Nu är Betlehem aktuell med biografin Mitt liv utan dig, återgiven från minnen och upplevelser från hennes uppväxt. Mitt liv utan dig är en stark och personlig berättelse om en ung familj som splittras och en historia om vad krig och diktatur kan göra med en framtida generation. Men framförallt är det Betlehem Isaaks egen historia.

Möt Betlehem Isaak i samtal med journalisten Peter Fällmar Andersson (HD/Sydsvenskan).

Gratis inträde.
Föranmälan: biblioteketvuxen.program@landskrona.se.