Skriv ditt Helsingborg

03 augusti fredag 2018
2018-07-30 till 2018-08-03.
Plats Helsingborgs Stadsbibliotek
Kostnad: Arrangemanget är gratis. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
Information:

För att säkra din plats, anmäl dig i förväg på biblioteken eller via mail stadsbiblioteket@helsingborg.se eller telefon 042-106900

Gör nåt kul i sommar! Gå en femdagars skrivkurs som utgår från staden Helsingborg, dess känslor, platser och historia.

Vi varvar studiebesök med inspirationsrundor, insamling av material med skrivande. Vi tränar på miljö, dialog, karaktär, gestaltande, berättande. Tillsammans besöker vi olika kända och mindre kända ställen i stan, ställen som berättar något. Vi fokuserar på det egna skrivandet och tar hjälp av inspirerande övningar och nyttiga tekniker.

Kursledare: Anne Olsson, som jobbat med långa och korta skrivarkurser i 34 år samt skrivit boken ”95 skrivövningar - dikt, manus, prosa”.

Skrivarkursen kommer att utgå från Stadsbiblioteket men röra sig ute i staden. Samling första dagen kl 10 i Café Birger, Stadsbiblioteket.

Tyvärr är skrivarkursen fullsat, så det går inte längre att anmäla sig till kursen.

Taggar: