Sommarlov med bibblan

Arrangemang

Arrangemanget har redan varit

18 juni fredag 2021
18 augusti onsdag 2021
2021-06-18 till 2021-08-18.
Plats Åstorps bibliotek

Valt tillfälle

2021-08-09 10:00 till 18:00.
09 augusti måndag
Plats Åstorps bibliotek Digitalt
Datum 10:00 – 18:00
Målgrupp:

Hitta på massor av roliga saker med bibblan.


Poesipåse

Du kan låna hem en poesipåse och varje påse är åldersanpassad. I varje påse finns en diktsamling och förslag på skrivövningar, så du kan inspireras att själv skriva poesi. OM du vill får du gärna lägga ut bilden på Instagram och tagga #åstorpsbibliotek så kan DU inspirera andra eller så kan du lämna in den till oss så delar vi den. Påsar finns att hämta på alla bibliotek i kommunen. Det finns ett begränsat antal påsar, så det är först till kvarn som gäller.

Sommarlovsbingo

Kom och hämta ditt läsbingo på biblioteken i kommunen. Det kan hjälpa dig att hitta nya spännande böcker att lösa eller nya platser att läsa på.

Digital tipsrunda

Det kommer att finnas en digital tipsrunda i Nyvång, Åstorp, Hyllinge och Kvidinge. Tipsrundan hittas via https://play.gpsquiz.com.

Start för att tipsrundor är vid biblioteket i respektive by.

Tipsrundan skapas av Kultur och Fritid. Vill ni vara med och vinna priser, måste ni lämna in svaren till oss. Svarsformulär kan ni hämta på ert närmaste bibliotek eller ladda ner här. Ni kan även maila svaren till johannaanna.persson@astorp.se

Sommarboken är tillbaka!

Som vanligt ska ni läs fem böcker och få en gratis. Ni är med i en utlottning av fina priser i slutet på sommaren. Detta är ett sammabete i hela Familjen Helsingborg.

Pågår till och med den 31 augusti. Ni kan hämta ett häfte på ert närmaste bibliotek, glöm inte att titta hur respektive bibliotek har öppet.

Aktiviteterna pågår mellan den 18 juni - 18 augusti (undantag för sommarboken)