Språkcafé utomhus

2020-06-11 till 2020-06-11.
Plats Åstorps bibliotek

Valt tillfälle

2020-06-11 16:00 till 18:00.
11 juni torsdag
Plats Åstorps bibliotek Kulturhuset Björnen
Datum 16:00 – 18:00
Kostnad: Gratis

Välkomna till Kulturhuset Björnen!

Folkhälsomyndigheten rekommenderar oss att anpassa våra aktiviteter på biblioteket för att minimera smittorisken när det gäller Covid-19. Vi har så klart anpassat oss efter detta och det har bland annat inneburit att alla vårens språkcaféer varit inställda. Nu vill vi avsluta våren och hälsa sommaren välkommen med ett språkcafé utomhus.
Den 11 juni är alla som vill prata svenska under en fika välkomna till trädäcket utanför kulturhuset Björnen. Vi anpassar oss och möblerar med avstånd mellan stolarna, serverar fika med avstånd och uppmanar dessutom alla att bara delta om ni känner er helt friska, allt för att minska smittorisken.
Vid dåligt väder flyttar vi inomhus och gör då samma anpassningar med möbler och fika.
Som vanligt behövs ingen anmälan och det kostar det inget.
Varmt välkommen!

Mer info: rose-marie.andersen@astorp.se