Surfcafé på @Plantan

2020-01-23 till 2020-06-11.
Plats Helsingborgs Stadsbibliotek
Information:

Observera att det är på @Plantan, Industrigatan 25, som aktiviteten äger rum.

Fungerar inte din telefon som den ska? Funderar du på ifall det finns bra alternativ till programmet som du inte riktigt kommer överens med? Har du läst om nätfiske i tidnignen och är intresserad av att veta lite mera om vad du kan göra för att minska riskerna själv?

Allt detta och ännu mer kan du komma till @Plantans surfcafé och få information om. Kan bibliotekarierna inte svara på din fråga direkt så tar de reda på det.

Välkommen!

Observera att detta är ett arrangemang som är förlagt på annan plats, i detta fall @Plantan, Industrigatan 25.

Passar inte platsen eller tidpunkten dig, så kan du se en översikt på Helsingborgs stads hemsida. Eller så kan du titta i bibliotekets kalender för att se vilka alla surfcaféer som vi finns på.