Surfcafé på Träffpunkt Söder

Plats Helsingborgs Stadsbibliotek
Kostnad: Fri entré
Information:

Observera att det är på Träffpunkt Söder, Nedre Holländaregatan 24, som aktiviteten äger rum.

Fungerar inte din telefon som den ska? Funderar du på ifall det finns bra alternativ till programmet som du inte riktigt kommer överrens med? Har du läst om nätfiske i tidningen och är intresserad av att veta lite mera om vad du kan göra för att minska riskerna själv?

Allt detta och ännu mer kan du komma till Träffpunkt Söder surfcafé och få information om. Kan bibliotekareirna inte svara på din fråga direkt så tar de reda på det.

Välkommen!

Observera att detta är ett arrangemang som är förlagt på annan plats, i detta fall Träffpunkt Söder, Nedre Holländaregatan 24.

Passar inte platsen eller tidpunkten dig, så kan du se en översikt på Helsingborgs stads hemsida . Eller så kan du titta i bibliotekets kalender för att se vilka alla surfcaféer som vi finns på.